söndag 21 augusti 2011

vägdag

Jag utnämner nu sön som min officiella vägdag, fick en bra förklaring till hur nån annan tänkte kring att ha sö som vägdag o sen har jag pratat mycket med mormor o syster yster som oxå väger sig på sö, fast de har inga viktproblem som ja då.

För mig känns det bäst att ha en vägdag för annars skulle jag nojja ihäl mig om det inte går ner, ja ni såg ju igår bara.

Invägningsvikten var 123 kg o igår när jag gått upp 123.8 kg o dagens vikt är 122.4 kg dag 3 med pulver.
Har även mätit mig med måttband idag men de flesta siffrorna håller jag för mig själv men midjemåttet tänkte jag ni ska få följa för det tycker jag själv är intressant när jag följer andras nedgångar.
Så mitt midjemått idag är :127 cm

Så ser det ut idag.
Några tips på vad jag kan göra för minska midjemåttet alltså träningsövn?
Jag orkar inte träna på gym, jag skulle dö o jag vågar inte gå dit heller så fine med det.

Men ni kanske har nån övn att tipsa om som jag kan göra hemma?

4 kommentarer:

  1. Ja du ser :-) grattis och fortsätt kämpa nu

    SvaraRadera
  2. God morgon :) vad roligt att du uppskattade mitt inlägg.
    Vilken fin familj du har som kommer hem och stöttar dig, en stor eloge till dom :)

    Jätte bra kämpat den här veckan! Söndag är en jätte bra invägningsdag just för att det ofta är över helgen som det är svårare, väger man sig då på söndagar så vill man inte frossa eftersom att det förstör resultaten.Så riktigt smart tänkt där:)

    Det finns bra övningar man kan göra hemma, ett tips är att kolla träningsvideor på youtube, där får du även se hur dom ska utföras för bästa resultat. Jag själv brukar göra några plankan, jätte bra övning för oss som fött barn för att den tränar den inre magmuskeln, eftersom att du fött barn så ska du inte göra situps eftersom att den långa magmuskeln ofta delar sig när man väntar barn och situps förvärrar det.

    Du är välkommen att höra av dig till mig när du vill, och är det något mer privat som du inte vill skriva i bloggen så finns min mejladress i sidomenyn :)

    SvaraRadera
  3. Hejsan.Hittade din blogg i rivstart 2011,och tänkte jag kikar runt lite och peppar folk. Det går ju alltid lättare då vi är flera som ska göra resorna tillsammans.
    Det gäller som sagt att förändra sitt liv,själv tog jag hjälp av en operation som verktyg men får slita och lägga om alla vanor och få in träning i mitt liv.
    promenader är bra för dig,försök gå 30 minuter varje dag..gå sakta till en början så du inte får så ont och sedan tappar suget..öka takten varje vecka:)
    Jag hejar på dig,,Nu kör vi mår nya mål
    Helena

    SvaraRadera
  4. Då hade vi samma start mått runt midjan. Go for it girl. Du kan bara du vill. Hur går det för dig nu? Vill du surra lite så lägg gärna till mig på msn.. steffanie@live.se

    Vore kul att prata då vi är i samma sits.
    Ge varandra lite pushning och bara prata allmänt.

    SvaraRadera

Tack för du kommentar det betyder mycket för mig o ger mig extra energi att kämpa vidare på min viktresa