Min metod

Jag kommer under hösten ge Slanka en chans att hjälpa mig.
Slanka ingår i VLCD-gruppen av dieter o ja det kan man ha många åsikter om o det har jag med!

Slanka är för mig en hjälp på vägen i min viktresa o ja jag vet det är ingen lösning för hur jag kan leva matmässigt för resten av mitt liv, men det är en hjälp på vägen.
Under tiden som jobbar jag med mig själv o tar reda på så mycket jag bara kan så den dag jag börjar äta som kommer det vara sånt min kropp mår bra av o jag kommer kunna hålla den vikt som jag mår bra av.
Det är en hel livsstilsförändring som jag påbörjat o som jagg jobbar med under tiden jag kör Slanka Maxi.
Jag är medveten om att det kommer ta sin tid o det är helt okej att det tar den tid, för jag vill uppnå ett varaktigt resultat.

Jag vet många som lyckats hålla sin målvikt även nu flertalet år efter sin vlcd-kur o som sagt det finns många åsikter kring detta o ni behöver inte hålla med mig i detta men snälla påhopp o elaaka kommentarer är så tröttsamt o skapar inget positivt för mottagaren så var hellre tysta då.
Vi har åsiktsfrihet men tänk på att vi måste inte jämt framföra den!

Har ni konstruktiva åsikter om sånt jag behöver tänka på ang dieter motion o livsstil ja då får ni gärna dela med er o vill ni peppa o ge glad respons...ja då blir jag superglad för det stärker o gör att jag orkar fortsätta på det Slankatåg som når ändstation 2012-01-04 då kommer en utvärdering göras för att se hur jag kommer gå vidare på min resa.

Häng med vettja o glöm inte att klicka på knappen på startsidan så missar du inget under färden